Personal Shopping

Få hjälp att välja kläder av ett proffs

Behöver du hjälp med kläder till ett speciellt tillfälle eller vill du kanske få inspiration och liva upp din garderob med nya plagg? På Rådhuset kan du boka en personal shopping - en modekonsultation. Du träffar en rådgivare för ett inledande samtal där ni pratar om dina preferenser, önskemål och behov. Ni bokar sedan in ett tillfälle då din personal shopper har tagit fram förslag på plagg åt dig som du provar ut medan du får rådgivning. Det tar ungefär två timmar och kostar 5000 kr, då ingår kläder för hela beloppet.

En personal shopping är en fantastisk upplevelse, oavsett om du vill behålla din stil eller göra en total makeover. Vi bjuder på förfriskningar under tiden och pysslar om dig på bästa sätt, vilket också gör personal shopping till en fantastisk present att ge bort.

Tänk på att du behöver boka din personal shopping med minst 14 dagars marginal. Under vissa perioder, t ex julhandel och reaperioder, bokar vi inte in personal shopping då vi inte kan ge samma upplevelse till dig under dessa perioder. Lämna gärna önskemål om tid i din bokning men datum och tid bokas sedan i samråd med din personal shopper! 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.