Om Klubb Rådhuset

Om Klubb Rådhuset

Nu har vi skapat ”Klubb Rådhuset”, en kundklubb för dig som ofta och gärna handlar i vårt varuhus. Som kundklubbsmedlem får du bonuspoäng på allt du handlar. Poängen omvandlas sedan till bonuscheckar som fungerar som betalning i våra olika avdelningar.  Ju mer du handlar desto större blir din bonus. Förutom bonusen innebär medlemskapet en mängd andra fördelar såsom förtur till våra reor, inbjudningar till events och tävlingar, erbjudanden, information om nyheter och så klart massor av härlig inspiration.

Medlemskapet i ”Klubb Rådhuset” är gratis, kortlöst och till största delen digitalt. I stället för att dra ett medlemskort uppger du ditt personnummer när du handlar, då kommer bonuspoängen rakt in på ditt konto. När som helst kan du logga in på din personliga sida för att kontrollera ditt poängsaldo, se din köphistorik och ta del av aktuella erbjudanden. Här kan du även enkelt administrera dina personliga uppgifter. Som medlem får du varje månad ett nyhetsbrev med aktuella nyheter från Rådhuset. 

Så här fungerar vårt bonussystem

  • 1 kronor ger 1 poäng
  • 1 500 poäng ger 50 kr i bonuscheck
  • Vi bjuder på 500 poäng i samband med registrering.

12 gånger per år skickar vi ut bonuscheckarna via e-post till dig. Checkarna är giltiga i 3 månader från utställandedatum och kan inte kvitteras mot kontanter.Viktigt att du har rätt e-postadress registrerad. Får du inte våra utskick ska du skicka ett mail så hjälper vi dig. 

VANLIGA FRÅGOR:

Vad kostar det att vara medlem?
Det är gratis.

Hur blir jag medlem i Klubb Rådhuset?
Du kan bli medlem på vår hemsida eller i någon av våra kassor i varuhuset.

Finns det medlemskort?
Medlemskapet är helt digitalt och därför får man inget kort. Du behöver endast uppge ditt personnummer i kassan vid köp. 
Får jag bonus på allt jag köper?
Du får bonus på allt du handlar förutom vid köp av presentkort eller tillgodokort.
Hur mycket poäng får jag?
Du får en poäng per krona.

Hur mycket poäng behöver jag för att få en bonuscheck?
1500 poäng är värt en check på 50kr.

Hur ofta betalas bonuscheckar ut?
Bonuscheckarna betalas ut 12 gånger per år.

Hur länge gäller en bonuscheck?
Bonuscheckarna är giltiga i 3 månader.

Hur får jag mina bonuscheckar?
Bonuscheckarna skickas hem till dig per e-post.

Hur ändrar jag mina uppgifter?
Du kan själv ändra dina uppgifter på Dina sidor.

Hur loggar jag in på Mina Sidor?
Har du blivit medlem i butik måste du skapa ett lösenord första gången du loggar in.

Kan jag efterregistrera ett köp?
Har ett köp inte blivit registrerat som medlemsköp kan butiken där du handlade hjälpa dig att efter registrera dina poäng. Efterregistrering måste ske inom tio dagar.

Hur avslutar jag mitt medlemskap?
Vill du avsluta ditt medlemskap skickar du ett mail till: info@klubbradhuset.se

Jag har frågor eller synpunkter om Klubb Rådhuset, var vänder jag mig?
Skicka ett mail till: info@klubbradhuset.se, under kontakter finns också kontaktuppgifter till varuhusledning och avdelningarna. 

Tryggare hantering av personuppgifter med GDPR

Personsuppgiftslagen trädde i kraft 1998 i syfte att skydda individens integritet, att personuppgifter ej skall få en spridning utanför dess ordinarie godkännande.

Den 25 maj 2018 träder en ny lag i kraft – dataskyddsförordningen(GDPR) - som då ersätter den tidigare PUL i syfte att i EU ha en gränsöverskridande lag vilket innebär att integritetsskyddet stärks.
Dina rättigheter och friheter ser alltså likadant ut då du exempelvis köper resor eller produkter från länder som ingår i EU.

Vad ligger i begreppet personuppgifter:

Personuppgifter är varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person.

Dataskyddsförordningen gäller i princip all slags verksamhet:

Företag, föreningar, organisationer, myndigheter och privatpersoner med vissa undantag som när yttrande- eller informationsfrihet utövas.

Principer för behandling av personuppgifter:

All behandling av personuppgifter måste uppfylla de grundläggande principer som anges i dataskyddsförordningen. Principerna innebär bland annat att personuppgifter bara får samlas in för berättigade ändamål som inte är alltför allmänt hållna och att mängden uppgifter ska begränsas till vad som är nödvändigt för ändamålen. Uppgifterna får inte senare behandlas på ett sätt som är oförenligt med dessa ändamål och inte heller sparas längre än nödvändigt.

En viktig nyhet i lagförändringen är att det finns en uttryckt ansvarsskyldighet av den som behandlar personuppgifter.

Rådhuset som varuhus precis som Rådhuskompaniet AB som bolag tar ansvar över de personuppgifter vi förvaltar.
Vi säkerställer att våra leverantörer av tjänster som innefattar hantering av personuppgifter har säkra rutiner.

Ändamålsbegränsning:

Personuppgifter skall bara samlas in för särskilda, uttryckligt angivna och berättigade ändamål.

För dig som medlem i vår kundklubb så är ändamålet att med dig föra en dialog. Du skall bli informerad över ditt bonussaldo samt ha möjligheten att ta del av specifika förmåner avsedda för dig som lojal kund.

Laglig grund:

Då du som kund hos oss registrerar dig i vår kundklubb så ingår du med oss ett avtal. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap vars registrering sparas i 36 månader efter din senaste aktivitet för att därefter raderas under säkra och kontrollerade former.